Поліцейські підрозділу особливого призначення Рівненщини отримали новий автомобіль

1587 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські підрозділу особливого призначення Рівненщини отримали новий автомобіль

Ключі та сертифікати на службові мікроавтобуси Ford Transit отримали поліцейські в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві.

Вісім службових автомобілів отримали підрозділи поліції особливого призначення. Ці підрозділи виконують найважливіші функції – забезпечують правопорядок на вулицях, зокрема і під час різних масових заходів. Новий автотранспорт дозволить поліцейським бути мобільними та оперативно не лише реагувати на правопорушення, а й затримувати небезпечних злочинців.

 

Нові службові транспортні засоби Ford Transit отримали командири підрозділів поліції особливого призначення в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві. Їх передав заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич. 

Автомобілі оснащені кондиціонерами й спеціальними засобами зв’язку, що допоможе поліцейським якісніше виконувати свої службові обов’язки. Автомобілі обладнані сучасною системою відеоспостереження, що дасть змогу у подальшому об’єктивно оцінити обставини події та притягнути порушників до відповідальності, повідомляє управління комунікації Національної поліції України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також