Поліцейські розшукують підозрюваного у викраденні людини

4883 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські розшукують підозрюваного у викраденні людини

Поліцейські Острозького відділу поліції розшукують підозрюваного у викраденні людини 21-річного Владислава Зарічного з Острога.

Ця кримінальна історія трапилась ще 21 листопада 2018 року. 38-річний житель Острога Віктор Тимощук , власник автомобіля «Toyota Avensis», через незапланований відпочинок попросив знайомого завезти його додому. Близько 23-ї години між селами Розваж і Хорів водій зупинився, нібито, з власних потреб. У цей момент 38-річного острожанина з автомобіля витягли та почали бити двоє невідомих у балаклавах. Чоловіка кинули в багажник та завезли у гараж недобудови в Острозі, де цілу ніч утримували та продовжували наносити тілесні ушкодження. Зловмисники вимагали від потерпілого викуп за збереження життя - 5 тисяч доларів США. По телефону знесилений чоловік звернувся за допомогою до свого товариша, який за кілька годин зібрав необхідну суму та передав її в обумовленому місці зловмисникам.

Вони примусили переписати на одного із них ще й авто потерпілого. Отримавши бажане, заручника відпустили. Його госпіталізували до лікарні із тяжкою травмою голови, переломами ребер, численними забоями та ранами тіла.

Поліцейські управління стратегічних розслідувань ГУНП в Рівненській області спільно з працівниками обласної кримінальної поліції та Острозького відділу викрили та затримали осіб, причетних до злочинів. Ними виявилися 29-ти та 41-річні місцеві жителі. Молодший з них і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічний злочин у 2015 році. Обох затримали та повідомили про підозру у вимаганні, незаконному позбавленні волі та незаконному заволодінні транспортним засобом. «Toyota Avensis» поліцейські виявили та вилучили за місцем проживання одного із підозрюваних.

Поліція повідомила РВ, що під час досудового розслідування викрадення острожанина встановили третього спільника викрадачів. Це був  Владислав Зарічний, але він втік і його нині розшукують. Прикмети: зріст 170-175 см., худорлявої тілобудови, на вигляд 20 років, волосся темне коротке. Усім, кому відома будь-яка інформація щодо розшукуваного прохання повідомити за контактними номерами телефонів: (03654) 2-21-76 або 102.

Читайте також: Острожанина взяли у заручники та змусили віддати авто і гроші


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також