Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом масового отруєння на фестивалі

963 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом масового отруєння на фестивалі

Після вживання харчів на рок-фестивалі, який вихідними відбувся у місті Дубно, за допомогою до медиків попередньо звернулося 14 осіб, серед яких троє неповнолітніх, десятеро — госпіталізовані.

Повідомлення про харчове отруєння доньки, яку батько віз до центральної районної лікарні, надійшло до поліції сьогодні, 22 травня, після опівночі.

Поліцейські, які виїхали у медзаклад, встановили, що з ознаками гострої кишкової інфекції госпіталізовані троє неповнолітніх дубенчанок. Крім того, як з’ясувалося, допомога лікарів знадобилася ще 11 особам, серед яких як місцеві жителі, так і мешканці сусідніх областей. Усі вони перебували на рок-фестивалі, де попередньо отруїлися після вживання приготовленої страви у розташованих там ятках.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що кримінальне провадження відкрили за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події, зокрема суб’єктів господарювання, які здійснювали торгівлю, та осіб, причетних до приготування і безпосередньо продажу харчової продукції.

Читайте також: На Рівненщині отруїлися гості фестивалю «Тарас Бульба» 

 

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також