Поліцейські викрили молодика, що обікрав водія маршрутки та виніс скриньку з пожертвами

2098 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські викрили молодика, що обікрав водія маршрутки та виніс скриньку з пожертвами

Про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України повідомили слідчі 23-річному жителю села Іваннє, який «працевлаштувався» у новому році в Дубно та отримував дохід від крадіжок.

Із заявами про викрадені кошти невідомим до поліції звернулися двоє жителів Дубенщини. У 37-річного водія маршрутного таксі зникли понад тисяча гривень, паспорт та особисті документи. Чоловік на кінцевій зупинці громадського транспорту вийшов на декілька хвилин, необачно залишивши відчиненими передні двері, чим і скористався зловмисник.

А от 57-річна жителька села Тараканів збирала кошти на лікування доньки. Одну із скриньок розмістила у магазині на вулиці Забрама. Невідомий за відсутності уваги з боку продавців та покупців, виніс із собою пожертви в сумі майже тисячу гривень, повідомляє відділ комунікації поліції області. 

Під час проведення розшукових заходів та першочергових слідчих дій поліцейські Дубенського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 23-річний молодик, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі.

Слідчі повідомили йому про підозру про підозру у вчиненні крадіжок та викраденні документів за частиною 2 статті 185 та частиною 1 статті 357 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших злочинів. Чужі документи, виявлені у підозрюваного, повернули 37-річному жителю Дубенського району.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також