Поліцейські з усієї України змагатимуться в аеропорту

1402 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські з усієї України змагатимуться в аеропорту

З 25 по 26 червня на території Міжнародного Аеропорту Рівне відбудеться всеукраїнські змагання зі швидкісного маневрування на автомобілі серед поліцейських-водіїв обласних підрозділів поліції охорони

У Рівному поліцейські змагатимуться з швидкісного маневрування. 28 команд зі всієї України зберуться, щоб визначити хто кращий. До складу кожної з них входить два поліцейських-водія. Відкриття відбудеться в Рівненському вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони о 9:00, після чого учасники направляться на місце змагань – до Міжнародного аеропорту Рівне.

Упродовж двох днів поліцейські –водії поліції охорони будуть змагатися у вправності на смузі перешкод, яка складається з шести фігур керування автомобілем: «Колія», «Бокс», «Змійка», «В’їзд на стоянку», «Естафета», «Ворота». Правоохоронці будуть змагатися в двох номінаціях – особистому та командному. Змагання судитиме головний суддя – підполковник поліції Юрій Ковбаса.

25 червня урочисте відкриття змагань відбудеться о 9-й годині у Рівненському  ВПУ ДПО, що у селі  Городок на вул. Д Галицького, 13.

Про це повідомляє управління поліції охорони в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також