Поліцейські замальовували фарбою адреси сайтів та месенджерів на вулицях Рівного (ВІДЕО)

864 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські замальовували фарбою адреси сайтів та месенджерів на вулицях Рівного (ВІДЕО)

Напередодні Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Рівненській області ДБН НПУ спільно із патрульними поліцейськими провели профілактичний рейд вулицями обласного центру.

Правоохоронці виявляли та замальовували балончиками із фарбою посилання на адреси сайтів та месенджерів, які пропагують продаж наркотичних засобів, психотропних речовин чи сильнодіючих лікарських засобів. Такі надписи наркоділки залишають на об’єктах інфраструктури, стінах будинків, парканах, тощо.

«Боротьба з розповсюдженням наркотиків через мережу «Інтернет» починається із профілактики та попередження, — зазначив начальник УБН в Рівненській області ДБН НПУ Євген Джигар. — Тому працюємо над викриттям не лише організаторів мережевого наркобізнесу, але і тих, хто розповсюджує такі надписи та розміщує закладки».

Адреси із посиланнями на канали зі збуту наркотичних речовин були виявлені також і біля одного із навчальних закладів Рівного. Усунувши їх, поліцейські не змогли залишити поза увагою дітлахів, які були на подвір’ї школи — провели профілактичну бесіду та зробили фото на згадку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

- Поліцейські ювенальної превенції та оперативники кримінальної поліції Рівненського РУП Поліція Рівненської області, спільно з представниками громадських формувань також долучились до профілактичних заходів з протидії розповсюдженню наркотичних засобів, - повідомив РВ підполковник Антон Крук. -  З нагоди Міжнародного дня боротьби із наркоманією, поліцейські та громадські активісти виявляли та замальовували написи на будівлях, які рекламують ресурси з продажу наркотиків. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також