Поліцейські змагались, хто з них найшвидше бігає

1171 0

Ми у соцмережах:

Поліцейські змагались, хто з них найшвидше бігає

Шість збірних команд змагалися за звання кращого спортсмена і збірної з легкої атлетики в рамках обласної «Динаміади-2018» серед колективів фізичної культури Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» України. Учасники долали дистанції у 100, 1000 та 3000 метрів.

Колектив поліцейських Головного управління у Рівненській області посів перше місце у загальнокомандному заліку. На другій сходинці — Рівненське вище професійне училище Департаменту поліції охорони, а «бронза» дісталася управлінню патрульної поліції області. 

Кожен із спортсменів змагався на своїй дистанції. У стометровому забігу серед жінок найкращий результат показала старший інспектор-криміналіст Дубровицького відділу поліції льга Павловець. «Золото» дісталося та інспектору управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Яні Дем’янович у забігу на 1000 метрів і заступнику начальника відділу слідчого управління Олександру Гонтару на дистанції 3000 метрів.

Почесні другі місця для команди завоювали: поліцейські Рівненського відділу поліції Дмитро Романович на стометрівці та Віталій Остаповець із Дубровицького відділу поліції в забігу на 1000 метрів. Ще одну медаль додав у скарбничку нагород поліцейський ІТТ №3 Андрій Орел, посівши третє місце на дистанції 3000 метрів.

Наступні змагання в рамках обласної «Динаміади-2018» відбудуться із міні футболу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також