Поліцейським вдалося затримати шахрая з Дніпра, який ошукав дідуся (ВІДЕО)

1069 0

Ми у соцмережах:

Поліцейським вдалося затримати шахрая з Дніпра, який ошукав дідуся (ВІДЕО)

До поліції звернулася 52-річна рівнянка і повідомила, що її батьків ошукали шахраї. Видурили у старенького дідуся 28 тисяч гривень.

 Незважаючи на постійні застереження, знову спрацювала схема «ваш онук потрапив у ДТП». На стаціонарний телефон 80-річного рівнянина зателефонував нібито онук та повідомив, що потрапив у ДТП і для уникнення відповідальності потрібні гроші. Не насторожило пенсіонера й те, що онук перебував у Польщі. 

За словами псевдо внука по гроші мали прийти поліцейські. І вже через кілька хвилин на порозі квартири з’явився невідомий чоловік, якому дідусь віддав 10 тисяч гривень. Однак зі слів пенсіонера, зникли із квартири ще 18 тисяч, які він також підготував та поклав на дивані.

Оперативникам вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та затримати його. Це 34-річний житель Дніпра. При собі чоловік мав лише 300 гривень, адже решту переказав на банківський рахунок, вказаний спільниками афериста. 

Слідчі уже повідомили йому про підозру у вчиненні шахрайства за частиною 2 статті 190 та за фактом крадіжки за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Також вчора, четвертого грудня, було обрано запобіжний захід: Рівненський міський суд відправив жителя Дніпра у слідчий ізолятор на 30 діб.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють причетність чоловіка до аналогічних злочинів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також