Поліцейський Харитонов виграв ще один суд

1920 1

Ми у соцмережах:

Поліцейський Харитонов виграв ще один суд

Сарненський районний суд визнав невинуватим Ігора Харитонова, колишнього начальника Сарненського райвідділу поліції, якого підозрювали у втручанні в діяльність поліцейських.

Нагадаємо, у березні 2016 року, звільнений атестаційною комісією начальник райвідділу, перебуваючи на лікарняному, телефонував до підлеглих і вимагав залишити місце незаконного видобутку бурштину. Такою була версія слідства і прокуратури.

UA:Рівне повідомляє, що під час розгляду справи в Сарненському районному суді Ігор Харитонов свою вину заперечував, а справу називав сфальсифікованою. Cуд не виявив переконливих доказів вини Ігора Харитонова. 

В даному випадку під час досудового розслідування висновками експертиз не було доведено, що надані суду звукозаписи переговорів обвинуваченого та потерпілих не мають ознак монтажу, через що вказані сумніви мають тлумачитися виключно на користь обвинуваченого. Суд, заслухавши покази обвинуваченого, дослідивши докази, надані стороною обвинувачення, дійшов висновку щодо необгрунтованості обвинувачення Харитонова у вчиненні кримінального злочину у зв’язку з відсутністю в його діях вказаного вище злочину, - заявила суддя Тетяна Ведяніна.

Тут ви можете послухати звук телефонної розмови Ігора Харитонова з працівником Сарненського райвідділку у березні 2016 року.

Читайте також Одну справу Харитонов виграв

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також