У Сарнах виготовили окопні свічки для ЗСУ

776 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах виготовили окопні свічки для ЗСУ

Усі охочі допомогти Збройним силам України зібралися у пункті підтримки та обігріву, що на центральній площі райцентру. У числі маленьких волонтерів — учні другої школи, діти поліцейських та вихованці КЗ БК «Сузір’я». Виготовили майже дві сотні окопних свічок.

Процес виготовлення відпрацювали до автоматизму: одні ріжуть, інші натирають та топлять віск — усе під пильним наглядом дорослих. Поряд із ними і очільник Сарненського райвідділу поліції Олександр Луцик, який зініціював проведення такого заходу.

- Сумно від того, що наші діти не лише знають, що таке окопні свічки, але і вміють їх виготовляти, — зауважує Олександр Луцик. — Однак водночас радісно від того, що наші діти знають, що таке свобода, допомога і жага Перемоги.

Діти втішені, що мають змогу допомогти військовим, яких між собою називають Янголами-охоронцями. Поліцейські радіють, що мають змогу провести час із дітьми, зайняти їх та відволікти від тривожних та сумних щоденних новин тим більше — зробити добру та корисну справу. За словами Олександра Луцика, поліцейський «пункт незламності» обрали невипадково. Це символічно, бо незламні і діти, і військові, і Україна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також