Поліція лякатиме водіїв-порушників у Рівному автобусом, який їхатиме без водія (ВІДЕО)

2398 0

Ми у соцмережах:

Поліція лякатиме водіїв-порушників у Рівному автобусом, який їхатиме без водія (ВІДЕО)

«Автобус-привид» Національна поліція хоче випустити на дороги України, щоб звернути увагу водіїв на важливість дотримання «Правил дорожнього руху».

 

Запуск «автобуса-привида» є другим етапом соціального проекту «Керуй», що стартував минулого року, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Автобус спеціально обладнаний, щоб складалося враження, ніби за кермом нікого немає. Він їздите містами України, зокрема буде і у Рівному.

«На жаль, з початку року на дорогах нашої країни сталося більше 122 тисяч дорожньо-транспортних пригод. Майже 20 тисяч – з постраждалими. І хоча у порівнянні з минулим роком кількість ДТП зменшилася на 10 %, ця проблема залишається пріоритетною для поліції превенції, – зазначив керівник патрульної поліції України Олександр Фацевич. – Цей автобус подорожуватиме містами країни для того, щоб показати, що іноді водії бувають безвідповідальними. Якщо людина сіла за кермо або просто йде вздовж дороги, вона має думати про наслідки її дій. Ми вважаємо, що покарання, як-то штрафи, мають бути останнім важелем впливу на водія».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також