Поліція попереджає: перебування дітей до 14 років на вулиці без батьків у Рівному заборонено

1620 0

Ми у соцмережах:

Поліція попереджає: перебування дітей до 14 років на вулиці без батьків у Рівному заборонено

23 березня на оперативному засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій були прийняті більш жорсткі рішення щодо запобігання поширенню вірусу СOVID-19

Відсьогодні запроваджується заборона на користування будь-якими дитячими і спортивними майданчиками, зокрема і в дворах багатоповерхових будинків.

Крім того, малолітнім дітям віком до 14 років перебувати в місті без супроводу батьків забороняється.

 

Наразі до поліції не надійшло жодного звернення щодо такого порушення. У разі реєстрації такого повідомлення на місце виїжджатиме поліцейський ювенальної превенції, який перебуватиме у форменому одязі.

Сьогодні поліцейські проводять роз’яснювальну роботу. У разі виявлення правопорушень у подальшому складатимуться адміністративні протоколи за статтею 44-3 (порушення правил карантину) та 184 (невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

 

Правоохоронці звертаються до батьків неповнолітніх дітей, аби вона максимально обмежили їхнє перебування на вулиці та категорично наголосили своїм дітям, аби вони не спілкувалися із незнайомим людьми, а тим паче — не відчиняли їм двері, аби не стати жертвою шахраїв.

Відділ комунікації поліції рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також