Поліція пропонує демонтувати у Рівному усі незаконні АЗС

1086 0

Ми у соцмережах:

Поліція пропонує демонтувати у Рівному усі незаконні АЗС

Працівники Управління стратегічних розслідувань десятого січня на вулиці Андрія Мельника у Рівному знову виявили продаж дизпалива на незаконній автозаправній станції. Це вже втретє.

Поліцейські склали відносно 54-річного рівнянина, який реалізовував пальне, адміністративний протокол за порушення порядку провадження господарської діяльності за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. Нелегальну АЗС, на якій раніше уже двічі складались адміністративні матеріали, опечатали.

У протидії незаконній діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненської області з 12 вересня зареєстровано 104 факти незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів, в результаті чого припинено діяльність 35 об’єктів, решта припинили свою діяльність самостійно. Відносно правопорушників, які здійснюють незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами, працівники поліції склали 57 протоколів про адміністративні правопорушення, із яких за 41 прийняті рішення. Загальна сума накладених штрафів становить 342 720 гривень.

- Під час спільних нарад поліцейські неодноразово наголошували представникам органів місцевого самоврядування на вирішенні питання щодо демонтажу нелегальних АЗС, яке належить до їхньої компетенції. Зокрема, першочергово, демонтаж необхідно розпочати у Рівному, де фактів порушення порядку провадження господарської діяльності зафіксовано найбільше, - повідомляє поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також