Соснокради вибили із рук пістолет і побили лісника

6156 0

Ми у соцмережах:

Соснокради вибили із рук пістолет і побили лісника

Під час патрулювання Яцьковицького лісництва 32-річний головний інженер лісової охорони разом із 30-річним водієм на автодорозі неподалік села Балашівка виявив трактор із причепом, завантаженим колодами сосни. Підтверджуючі документи про законність походження деревини водій не надав. Однак, зробивши телефонний дзвінок, запевнив, що їх зараз підвезуть.

За кілька хвилин за двісті метрів до місця події на автомобілі під’їхали невідомі. П’ятеро чоловіків підійшли до трактора та почали розвантажувати колоди. На зауваження представника лісової охорони вони не реагували, натомість почали агресивно поводитися та застосовувати фізичну силу. Для того, щою себе захистити, працівник лісгоспу дістав пістолет. Одному із невідомих вдалося вибити його із руки та, завдавши декілька ударів, повалити працівника лісової охорони на землю. Зловмисники із місця події втекли.

За фактами незаконного перевезення лісу та опору працівникові лісової охорони під час виконання службових обов’язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські Березнівського відділення встановлюють обставини інциденту та осіб, причетних до злочинів. П’ять кубічних метрів деревини породи «сосна» вилучені та передані на зберігання до Яцьковицького лісництва, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також