Поліція розшукує ромку, яка назвалась соцпрацівницею та обікрала пенсіонерку

1715 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстратине

До самотньої пенсіонерки регулярно навідувалася соціальна працівниця. Прийшла вона до жительки Рівного і вчора, 13 березня, однак на порозі перетнулася із іншою жінкою, яка вже «попіклувалася» про стареньку і поспіхом залишила квартиру.

82-річну рівнянку вранці про візит попередила соцпрацівниця. Пенсіонерка, нічого не підозрюючи, відчинила двері невідомій жінці. Та запевнила, що із соцслужби, та наразі триває обмін старих купюр на нові. Попросила у рівнянки паспорт і почала нібито оформляти документи, завбачливо попросивши дістати гроші, якими і заволоділа. Потерпіла позбулася дев’яти тисяч гривень заощаджень і мобільного телефону.

На зріст зловмисниці, яка була схожою на ромку, близько 160 сантиметрів, худорлявої статури, була у сірій в’язаній шапці.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що  поліцейські встановлюють усі обставини скоєного злочину, зокрема, чи зловмисниця володіла інформацією про догляд за пенсіонеркою чи за збігом обставин вчинила відносно неї злочин.  Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до вчиненого злочину, та звертаються до громадян проявляти пильність під час спілкування із незнайомими.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також