Поліція шукає трьох скупників бурштину

1538 0

Ми у соцмережах:

Поліція шукає трьох скупників бурштину

До поліцейських Дубровицького відділення надійшла оперативна інформація про те, що у селі Рудня невідомі особи займаються скупкою бурштину-сирцю.

Дубровицькі оперативники спільно з працівниками управління захисту економіки Рівненської області та оперативного штабу ГУНП навідалися до 62-річного жителя села Рудня, який здавав свій будинок в оренду. Нічого не підозрюючи, чоловік надав правоохоронцям дозвіл оглянути помешкання.

І там виявили п’ять верстатів з нашаруванням білого пилу з характерним запахом смоли, поліетиленовий пакет та пластикове відро із камінням бурштину загальною вагою понад 1,5 кг, електронні ваги, мотопомпу кустарного виробництва та вісім пожежних рукавів.

За фактом зберігання майна, здобутого злочинним шляхом,  слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування.

Поліцейські встановили, що до злочину можуть бути причетні троє чоловіків, які винаймали будинок: двоє із Київської області та один – із Хмельницької. Зараз їх шукають.  Усе вилучене поміщене на територію місцевого відділення поліції. Каміння бурштину скеровуватимуть на експертизу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також