Помер рівненський спідвеїст

8131 0

Ми у соцмережах:

Антон Звєрєв, фото - Рівненських новин

Після важкої хвороби помер рівненський спідвеїст Антон Звєрєв.

У клубі Marchenko speedway racing повідомляють:   

- Шановні друзі, прихильники мотоциклетного спорту, у нашу спільноту прийшло горе...На 33-му році земного шляху, після важкої хвороби, відійшов у Вічність чудовий хлопець, відданий спідвею, Антон Звєрєв. Хороший друг, доброзичлива душа, той, хто завжди міг підтримати і жартом, і порадою, і добрим вчинком.

Не віриться, у те, що сталося, адже до останнього ми всі вірили, що Антон справиться і у цей раз, як справлявся із усіма своїми труднощами. В народі кажуть, Господь забирає у святкову пору найкращих... Напевно, так і є.. І в своїй спідвейній команді на Небесах Господу потрібні найкращі механіки та фахівці... А наш Антон завжди був одним з найкращих.

Антон Звєрєв, син Ігоря Кириловича Звєрєва, розпочав шлях у спідвеї на тренуваннях клубу "Ураган" Рівне. Мав неабиякий хист до цього мужнього виду спорту, однак після кількох важких падінь, в часи коли на мототреці були відсутні надувні борти, був змушений припинити активні виступи. В останній час був працівником клубу Marchenko Speedway Racing
Вічна пам'ять! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також