Помер солдат з батальйону «Поліські вовки»

324 0

Ми у соцмережах:

Помер солдат з батальйону «Поліські вовки»

Завтра, 23 серпня, Сарненська громада проводжатиме в останню життєву дорогу Захисника, який віддано служив своїй Батьківщині.

52-річний солдат Валерій Мулявка, житель м. Сарни, у лютому 2022 року мобілізований до лав 104-ої окремої бригади ТРО у 60 батальйон «Поліські вовки», після поранення продовжив службу в військовій частині А7073.21.

Веселий, життєрадісний Валерій, завжди приходив на допомогу оточуючим, прагнув підтримати та розрадити рідних, та й сам ніколи не впадав у відчай.

Коли перебував на службі,  стан здоровʼя військовика раптово погіршився, і воїн помер. У Героя залишилися батьки, дружина, донька та син.

Сарненська міська рада висловлює щирі співчуття родині, друзям, бойовим побратимам Валерія:

- Це непоправне горе важко пережити, разом з вами схиляємо голови у скорботі, пам'ять про Героя залишиться живою серед нас. Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом полеглих українських воїнів, які боролися за Перемогу!

Прощання із Валерієм Мулявкою відбудеться завтра, 23 серпня.

10.00 год. - прощання вдома, вул.Горіхова, 29
12.00 - год. – чин похорону у Свято-Покровському храмі по вул. Чорновола, 19
13.00 год. – прощання на центральній площі міста
14.00 год. - поховання на Алеї Героїв по вул. Шарпака

Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +- 15 хв. У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога» прощання на центральній площі міста буде скасовано. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також