Помічнику священника, який у церкві Хмельницького бив військового, оголосили підозру

1643 0

Ми у соцмережах:

Помічнику священника, який у церкві Хмельницького бив військового, оголосили підозру

У Свято-Покровському соборі Хмельницького трапилося побиття, яке сколихнуло всю країну.

Там помічник отця УПЦ МП побив колишнього військового Артура Ананьєва, який був травмований на фронті. Військовий отримав контузію та черепно-мозкову травму. Він прийшов до храму в неділю, щоб запитати, чому люди ходять до Московського патріархату. Зі свого боку, УПЦ (МП) стверджує, що «це був не військовий, а провокатор». Вони переконують, що той зірвав службу, облив та пошкодив Євангеліє.

Однак ніяк не пояснюють надмірну агресію, яку проявив священник у храмі до військового. Як видно з відео, яке опублікував депутат місцевої обласної ради Віктор Бурлик у Facebook, помічники священника збивають військового з ніг, намагаються повалити його на землю, заламали руки та намагалися вивести з храму. При цьому одна з прихожанок дає військовому ляпаса.

Керівник поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук розповів для «ХМ-ІНСАЙД», що було відкрито два кримінальних провадження.

За фактом хуліганства стаття 296 частина 2, де проводиться розслідування, а також відносно помічника священника, який завдавав тілесні ушкодження колишньому військовому.

Додамо, що після цього інциденту люди в Хмельницькому проголосували, щоб перевести собор до ПЦУ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також