Помилки в бетинзі

1394 0

Ми у соцмережах:

Помилки в бетинзі

Сильна здатність до самоконтролю відрізняє професійних беттор від любителів азартних ігор. Це дозволяє їм приймати об'єктивні рішення під час укладання парі.

Однак, як люди, емоції все одно відіграють велику роль у прийнятті рішень. Тому певні підсвідомі елементи можуть змусити стати жертвою неправильного вибору. Стосується це не лише ставок, а й казино в Інтернеті. Ігрові автомати онлайн Україна є дуже популярними сьогодні, і багато людей робить однакові помилки у грі.

Ці підсвідомі елементи зазвичай називають когнітивними упередженнями. Це вроджені помилки у міркуваннях, які змушують вас неправильно інтерпретувати інформацію із навколишнього середовища. Це призводить до того, що ви робите неточні чи неправильні висновки.

Незважаючи на те, що вони підсвідомі, виявлення цих упереджень - перший крок до того, щоб їх уникнути. Ось деякі упередження після прийняття рішень, жертвами яких зазвичай стають беттори.
 

Помилка азартного гравця

Це тенденція інтерпретувати закономірності у минулих подіях для передбачення майбутніх результатів. Помилка азартного гравця - одне з найвідоміших упереджень, яке не обмежується лише азартними іграми.

Простим прикладом цієї помилки є гра в рулетку. Над колесом рулетки висить табличка із результатами останніх 20 спинів. Якщо в попередній серії випало чорне число, ви схильні думати, що наступним буде червоне число.

Помилка у такому висновку у тому, що попередні результати немає передбачувальної цінності. Ви не можете робити висновки з попередніх результатів, тому що кожне обертання колеса рулетки є незалежним та випадковим. У ставках на спорт таке упередження може виникнути, коли ви вважаєте, що команда має програти, бо мала смугу перемог.

Упередженість

Це тенденція інтерпретувати, запам'ятовувати чи шукати інформацію, що підтверджує наші вже існуючі переконання. Ми схильні забувати чи ігнорувати інформацію, яка суперечить нашій гіпотезі. Упередженість підтвердження також є однією з найпоширеніших когнітивних упередженостей.

У блекджеку існує поширене переконання, що погані гравці за вашим столом можуть негативно впливати на карти, які ви отримуєте. Статистика цього переконання є хибною, оскільки ймовірність того, що "поганий гравець" врятує стіл, не менша.

Проте легше звалити провину за погані результати на поганих гравців. Наша пам'ять підлаштовується під це упередження та запам'ятовує поганий досвід із такими гравцями.

У кожної людини є переконання, що вже склалися. Деякі з них обґрунтовані, а деякі є результатом ненадійних міркувань. Упередженість підтвердження грає роль так званому ефекту ілюзорної правди. У разі повторне сприйняття хибної інформації змушує вас повірити у її істинність. Більше інформації про користь та негативні сторони беттінгу ви зможете знайти за посиланням. На сторінці ви знайдете багато цікавої інформації не лише про беттінг, а і про гемблінг.

Евристика

Цей термін відомий як упередженість до повторення. Евристика доступності змушує вас надавати більшого значення нещодавнім подіям під час прийняття рішень.

Евристика доступності називається евристика доступності, тому що це розумове скорочення. Ви звертаєтеся до інформації або ідей, які одразу доступні вам.

Евристика сама по собі не є чимось поганим. Це стратегії, які допомагають скоротити час та зробити прийняття рішень більш ефективним. Однак іноді упередження і евристика можуть йти пліч-о-пліч. Наприклад, ви ухвалюєте правильне рішення не робити ставку. Проте ставка виграє. Тоді ви вирішуєте зробити ставку в такій ситуації, навіть якщо це погана ставка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також