Понад 15 кілограмів бурштину, 13 мотопомп, зброю та транспорт вилучили поліцейські у двох районах Рівненщини

1824 0

Ми у соцмережах:

Понад 15 кілограмів бурштину, 13 мотопомп, зброю та транспорт вилучили поліцейські у двох районах Рівненщини

У протидії та запобіганню незаконному видобутку бурштину-сирцю, знищенню лісових масивів внаслідок протиправної діяльності та попередження правопорушень у сфері надрокористування поліцейські провели відпрацювання Сарненського та Вараського районів.

До заходів були залучені придані сили ГУНП в Рівненській області, оперштаб, працівники Нацгвардії та Державної прикордонної служби.
 
За результатами проведених рейдів упродовж 22-24 вересня поліцейські виявили та вилучили 13 мотопомп, знаряддя незаконного промислу. 
Крім того, під час проведення п’яти санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінальних проваджень у Володимирці, Єльному, Антонівці та Жовкині правоохоронці вилучили бурштин-сирець різної фракції загальною вагою 15,31 кг, вироби із нього та три одиниці зброї. 
Усе вилучене в рамках досудового розслідування скеровуватиметься для проведення експертизи. 
Крім того, тимчасово затримано незареєстрованих в установленому законодавством порядку дев’ять транспортних засобів (мотоциклів та скутерів).
Заходи, спрямовані на виявлення та документування кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним видобуванням бурштину-сирцю, виявлення каналів його незаконного переміщення та інших протиправних операцій з ним тривають.
Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також