Поразка, за яку не соромно: «Верес» у Рівному поступився «Динамо»

588 0

Ми у соцмережах:

Поразка, за яку не соромно: «Верес» у Рівному поступився «Динамо»

Рівненський Верес зазнав першої поразки у новому чемпіонаті. На Авангарді червоно-чорні поступилися Динамо. Але як поступилися! У бойовому матчі і лише в один м'яч! Верес - Динамо - 1:2 (0:2)

Суперником рівнян у матчі другого туру чемпіонату VBET Української Прем'єр-ліги став найтитулованіший клуб України - Динамо. У минулому сезоні Верес відібрав очки у киян на своєму полі. Та нічия тоді стала першим очком команди, здобутим під керівництвом Олега Шандрука. А для самого тренера - першим на рівні УПЛ у кар’єрі.

До Рівного Динамо приїхало, маючи на три дні менше для відновлення. Лише у вівторок команда Олександра Шовковського відіграла перший матч кваліфікації Ліги Чемпіонів проти Рейнджерс. Втім, на функціональний стан Динамо такий режим ніяк не вплинув.

Вже на старті гри Денис Попов неточно пробив головою після подачі з лівого флангу. Згодом сейвище видав Андрій Кожухар. Голкіпер Вереса виграв дуель сам на сам у Владислава Супряги!

Зрештою, саме гості забили. Владислав Кабаєв до кінця поборовся на лівому флангу, віддав на Миколу Шапаренка і той ударом на виконання з кута штрафного майданчика у дальній кут воріт вивів гостей вперед.

Практично одразу Микола Шапаренко міг оформити дубль, але дивом не влучив у площину воріт метрів з пʼяти! Потім Роман Гончаренко з порожніх воріт вибив мʼяча, страхуючи свого голкіпера!

І все ж перед перервою гості забили ще. Микола Шапаренко класно прийняв мʼяча у штрафному майданчику рівнян після контратаки і віддав під удар вільному Віталію Буяльському. Той пробив просто по центру, але за недосяжною для голкіпера траєкторією.

Другий тайм стартував за тим же сценарієм. Динамо більше контролювало м'яч. Але шанс Вересу подарував голкіпер Динамо. Андрій Кожухар далеко вибив мʼяча через усе поле, Руслан Нещерет намагався виконати щось подібне, але влучив у Владислава Шарая і мʼяч після рикошету влетів у сітку воріт - 1:2. Цей гол, до речі, став десятим для червоно-чорних у протистояннях з Динамо.

Верес повірив у себе і під рев трибун рушив вперед рятувати гру. Олег Шандрук пішов на ризик, змінивши захисника Олександра Мельника атакувальним хавбеком Луаном, який дебютував за рівнян.

І шанс у Вереса був! Вже у компенсований час Руслан Нещерет у неймовірному стрибку з дев'ятки витяг м'яча після удару Яго Сікейри!

Верес вперше у сезоні програє вдома, але це поразка, за яку не соромно. 

Інформаційна служба Вереса.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також