Зустріч Порошенка у рівненському драмтеатрі закрили від преси та громадськості

9414 8

Ми у соцмережах:

Зустріч Порошенка у рівненському драмтеатрі закрили від преси та громадськості

Сьогодні на Рівненщині з візитом перебуває президент України Петро Порошенко. У його графіку – зустрічі у Рівному та Здолбунові, частину з яких зробили закритими.

Так, зранку президент має бути на богослужінні у Святопокровському соборі з нагоди отримання Томосу для Православної церкви України.

Спершу на богослужінні запрошували всіх, а потім відібрали, за даними журналістів, лише «надійних» вірян. Біля собору поставили «рамки».

Окрім того, вчора журналістам запропонували відвідати зустріч президента із головами ОТГ, райрад, сільських рад, підприємцями та бюджетниками області в обласному драмтеатрі. Говорили, що на зустріч взагалі зможе потрапити кожен.

Проте вже за кілька годин журналістам, які акредитувалися на подію, повідомили, що зустріч буде закритою для преси. Не пустять туди і "сторонніх".

Як зазначають у Рівненській ОДА, ідея не їхня, а столичної команди президента.

Натомість, журналістам запропонували відвідати зустріч президента із громадою Здолбунівського району, яка відбудеться по обіді у будинку культури Здолбунова. Запрошувала на зустріч із президентом Здолбунівська РДА. Кажуть, надіслали запрошення і громадським організаціям, і бюджетникам, і бізнесменам. Очікують приблизно на 450 людей, проте запевняють: жодного відбору та масового привезення на зустріч не буде.

Втім, зважаючи на безпеку президента, пропускатимуть до зали працівники СБУ не всіх.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також