Посол Австрії приїхав у Рівне домовлятися про інвестиції

1486 0

Ми у соцмережах:

Посол Австрії приїхав у Рівне домовлятися про інвестиції

Сьогодні, 21 червня, Рівненщину відвідали надзвичайний та повноважний посол Австрії в Україні Герміне Поппелер та почесний консул в Західній Україні Маркіян Мальський.

Дипломати зустрілися з керівництвом Рівненщини, щоб налагодити партнерські відносини, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

«Нещодавно дізналися, що на Рівненщині немає наших підприємств, тож прагнемо довідатися, які галузі можуть бути привабливими для австрійських інвесторів. Прагнемо отримати інформацію про регіон, його розвиток та про виклики, з якими тут зустрічаються», -зазначила Герміне Поппелер.

Як  зауважив голова ОДА Олексій Муляренко, Рівненська область активно розвивається. Наголосив на лісовому та сільському господарствах, а також на тому, що у нас працює аеропорт.

«На Рівненщині є іноземні компанії, які інвестують в нашу область. І те, що вони продовжують працювати та нарощувати потужності, говорить про комфортний інвестиційний клімат», - зазначив Муляренко австрійцям.

Перший заступник голови облради Сергій Свисталюк, голова Рівненської ОДА Олексія Муляренко, посол Австрії Герміне Поппелер та почесний консул в Західній Україні Маркіян Мальський

Пані посол зазначила, що в австрійських сільгосппідприємств є зацікавленість в українському аграрному секторі, оскільки австрійські компанії виробляють сільськогосподарську техніку, а також знаються на тваринництві.

Сторони домовилися про подальшу співпрацю із залученням торгово-промислової палати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також