Посол Швеції подарував міському керівнику дитячі книжки і поїхав підтримувати суспільного мовника

1505 0

Ми у соцмережах:

Посол Швеції подарував міському керівнику дитячі книжки і поїхав підтримувати суспільного мовника

Сьогоднішній візит посла Швеції Мартіна Хагстрьома на Рівненщину передбачав не тільки зустрічі з місцевою владою та інвесторами, а й візит на рівненську регіональну філію суспільного телебачення.

Яке зазначив пан посол, Рівне обрали для втілення пілотного проекту розвитку суспільного телемовлення у регіоні, який підтримує Посольство Швеції. За словами Мартіна Хагстрьома, він має сподівання, що модель, яка запрацює у нашому регіоні, стане зразком для інших областей.

Після зустрічі з секретарем міськради Сергієм Паладійчуком, який на час відпустки Володимира Хомка керує містом, пан посол поїхав на «UA:Рівне». Перед від’їздом дипломат подарував міськраді швецькі дитячі книги, перекладені на українську.

Натомість, міська влада презентувала послові місцеві сувеніри, зокрема гощанські цукерки.

Нагадаємо, що сьогодні зранку Мартін Хагстрьом побував у Костополі, де працює підприємство з швецькими інвестиціями «Українські лісопильні». Пан посол зазначив, що, на його думку, це дуже важливий та цікавий проект, який може бути прикладом для інших інвесторів.  

- Інвестори можуть побачити, як працює проект, які виникають труднощі чи, навпаки, що вдається легко, - зазначив п.Хагстрьом. – Адже інвесторам, у першу чергу, цікаво, як працюють інші швецькі інвестори у тому чи іншому регіоні, як вони себе почувають. Ми активно працюємо, щоб залучити швецькі інвестиції в Україну. Хочемо, щоб було більше бізнесу між нашими країнами.

Пан посол також зазначив, що готовий рекомендувати Рівненщину для інвесторів, але додав, що мета посольства – не притягнути інвестиції у якийсь конкретний регіон, а в цілому збільшити співпрацю між країнами.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також