Поспішайте, лишилося три дні, аби взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність без обмежень»!

1101 0

Ми у соцмережах:

Поспішайте, лишилося три дні, аби взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність без обмежень»!

Акція стартувала напередодні Дня Незалежності триватиме до 25 вересня. Вона вперше дає можливість споживачам газу придбати газ на весь опалювальний сезон за літніми цінами. Вартість такого запасу персонального запасу - 5 995,53 грн за 1000 куб.м.

Одне домогосподарство може купити не більше 25 тис. куб.м. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього виступає НАК «Нафтогаз України».

На Рівненщині у ТОВ «Рівнегаз Збут» газ за літніми цінами придбали понад 900 споживачів, які замовили 1157334 м.куб. природного газу. Це дає можливість економити до 25% вартості газу в опалювальний період.

Нагадаємо, бути учасником акції «Твоя енергонезалежність без обмежень» може будь-який споживач газу, навіть ті, хто не встиг повністю розрахуватися за спожиті енергоносії.

Запас газу можна придбати за літньою ціною - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються залежно від регіону.

Оформити і оплатити покупку можна онлайн - в Особистому кабінеті на 104.ua або в ЦОК. При собі потрібно мати паспорт, останні показання лічильника газу, і повністю оплатити придбаний запас газу.
Фахівці центру обслуговування клієнтів надають споживачам інформацію про обсяги споживання газу в попередні опалювальні періоди.

Використовувати газ, куплений в рамках акції «Твоя енергонезалежність без обмежень», можна з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому залежатиме від поточних цін.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - за ціною ПСО, що діє на той час. Тим споживачам, хто до 1 квітня 2020 року не використає весь куплений газ, залишок грошових коштів буде зарахований на особовий рахунок. Ці кошти можна буде використовувати для розрахунків за газ в наступні місяці або повернути за заявою.

Якщо ви придбали газ за ціною 5,99553грн. за м.куб., а в опалювальний сезон регульована ціна за газ стане меншою, то обрахунок вам буде проводитися саме за меншою ціною, а різниця вартості буде повернута по завершенню опалювального сезону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також