Потрібен нам берег турецький

914 0

Ми у соцмережах:

Потрібен нам берег турецький

Рівненський «Верес» розпочав другий навчально-тренувальний збір нинішнього міжсезоння. На відміну від першого, що відбувся у Рівному на стадіоні «Водник», а також на невеликому штучному полі у селі Зоря, цей збір «Верес» проводить у Туреччині.

Прилетіли до Анталії підопічні Юрія Вірта у вівторок. І одразу ж провели тренування (на фото). У планах, крім щоденних тренувань, — п’ять спарингів. Вже відомо, що 23 лютого «Верес» зіграє з середняком вищої ліги Білорусі футбольним клубом «Мінськ». У вівторок мінчани зіграли унічию з московським «Динамо» — 1:1. Щоправда, не факт, що проти рівнян вони вийдуть «основою», адже цього ж дня у них ще й гра проти ужгородського «Миная».

28 лютого суперником нашої команди буде клуб третього данського дивізіону «ФА 2000» («Frederiksberg Alliancen 2000») з міста Фредеріксберг.

Ще два матчі заплановано на 5 та 14 березня проти представників першої української ліги — краматорського «Авангарда» та івано-франківського «Прикарпаття». П’ятого суперника тренерський штаб «Вереса» має намір підшукати вже на місці.

Додамо також, що перед поїздкою до Туреччини, у Ковелі, «Верес» зіграв з луцькою «Волинню» — 1:1.

Щодо закордонних зборів «Вереса», то для рівненського клубу це не перша поїздка до Туреччини. У 2018-му, граючи в УПЛ, «Верес» львів’янина Богдана Копитка їздив до міста Сіде. Був тоді навіть один гравець, який і нині виступає у «Вересі» — Валерій Кучеров. Тоді рівняни провели п’ять поєдинків: обіграли словацький «Слован» — 1:0, зіграли унічию — 0:0 зі словацькою командою «Подбрезова» та казахською «Жетису», програли румунському «Газ Метану» — 1:3 та болгарському «Бероє» — 1:2.

Якщо ж зазирнути ще глибше в історію, то при Валерієві Короткову, що утримував команду у першій половині 90-х, «Верес» їздив на збори до Швеції та Іспанії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також