Повернути земельну ділянку у комунальну власність зобов’язав суд

1369 0

Ми у соцмережах:

Повернути земельну ділянку у  комунальну власність  зобов’язав суд

Прокуратура домоглася повернення до земель запасу Рівненської міської ради земельної ділянки, вартість якої становить понад 1,5 млн грн.

Одне із товариств з обмеженою відповідальністю після закінчення у 2014 році строку договору оренди земельної ділянки, проігнорувавши рішення міської ради, яким відмовлено у його поновленні, отож продовжувало незаконно володіти майже 2 тис кв м землі з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування автозаправної станції. Такі дії позбавили розпорядника землі можливості передати земельну ділянку, яка розташована на вулиці Князя Володимира, в оренду іншим особам та отримувати прибутки.

Заявлені позовні вимоги Рівненської місцевої прокуратури у повному обсязі задоволені господарським судом Рівненської області. Він зобов’язав товариство повернути Рівненській міській раді зазначену земельну ділянку за актом приймання-передачі у стані не гіршому, порівняно з тим, в якому вона була передана в оренду, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області. Товариство з обмеженою відповідальністю ще має час на оскарження цього рішення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також