Кульчинська просить Шрама «потіснитись»

2358 0

Ми у соцмережах:

Кульчинська просить Шрама «потіснитись»

Жіноча консультація у Рівному все ще знаходиться на п’ятому поверсі будівлі ЦПМСД «Центральний» (колишня поліклініка №2) на вулиці Драгоманова. Попри те, що ще торік говорили про її виселення. Нещодавно ця тема знову виявилась актуальною — головний лікар ЦПМСД «Центральний» Олег Шрам повідомив міське управління комунальною власністю, що розриває договір оренди з жіночою консультацією — кабінети гінекологів займуть педіатри, які зараз працюють у дитячій лікарні на вул. Чорновола.

Зважаючи на те, що це питання є спірним, було вирішено створити робочу групу, яка більш детально його вивчить. Днями відбулося її засідання — у кабінеті заступниці міського голови Галини Кульчинської. Під час нього й з’ясувались позиції її учасників.

Олег Шрам, головний лікар ЦПМСД «Центральний»:

— Пацієнти і працівники нашого закладу знаходяться в поганих умовах на вулиці Чорновола в дитячій міській лікарні, де їм надали кабінети. В той же час я здаю в оренду жіночій консультації на Драгоманова цілий п'ятий поверх, де працюють не наші працівники. Логіка є в тому, щоб вони звільнили місце для працівників ЦПМСД «Центральний». Хочу, щоб ми не бігали щодня на Чорновола давати вказівки і рекомендації, на комісії ЛКК. Щоб головний лікар, заступник і медсестри не розривались на два заклади, все має бути в одному. За рахунок таких змін ЦПМСД зможе зекономити кошти.

Галина Кульчинська, заступниця міського голови:

Я маю чітку позицію щодо цього питання, і я проти виселення жіночої консультації з приміщення на Драгоманова. Пропоную головному лікарю ЦПМСД «Центральний» Олегу Шраму потіснитися. Розмістити своїх працівників так, щоб вистачило на всіх місця. Перший поверх віддати педіатрам — потрібно кілька кабінетів і окремий вхід, а він є. Зручно буде і мамам з візочками на першому поверсі. Це буде правильне рішення — в одному приміщенні зберемо всіх. І всім буде зручно. Ми повинні розуміти, що зараз ділимо не приватні приміщення, а ті, які належать територіальній громаді. І ми повинні зробити все для зручності громадян.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також