Продане Рівне, базар замість тротуару та шоколадна «Побєда»

4419 0

Ми у соцмережах:

Продане Рівне, базар замість тротуару та шоколадна «Побєда»

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» - про те, кому і як продають землю у Рівному.

Ми розкажемо вам також, чому у депутатів облради шукатимуть зброю, чому на вулиці Степана Бандери не буде спортцентру, а музейники відмовилися судитися проти компанії, яка зводить «свічку» на вулиці Толстого.

Ви дізнаєтеся, чому колишній заступник Червонія опинився під вартою у Мюнхені, як рівненські лікарі «підуть в народ» та хто попросив головного лікаря поліклініки на Драгоманова «потіснитися».

Шукайте на наших сторінках, кого залишать без субсидій, чому на городі у Рівному буде аптека, а не пам’ятник, що будують на березі Басового Кута, хто подав до суду на продуктовий ринок з вимогою звільнити тротуар для пішоходів, чому зломився співочий фонтан, а у «Санкома» забирають територію.

Ми розкажемо про спецоперацію у поліському селі, шоколадну «Побєду» голови Рівненської ОДА та перспективи рівненського аеропорту, чому рівнянини масово зізнаються у фальшивих щепленнях, а у лікарнях нічим рятувати від укусів гадюк.

А ще на сторінках нашого видання – про те, як врегулювати релігійні конфлікти на Рівненщині та інтерв’ю з капітаном «Пульсара». 

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також