Повідомляють чиновникам про нелегальні АЗС, але зачинені

1100 0

Ми у соцмережах:

Повідомляють чиновникам про нелегальні АЗС, але зачинені

Нелегальні АЗС, про які повідомляють на «гарячу лінію» Рівненської ОДА - 0 800 500 078 - оперативно перевіряє управління Держпраці в Рівненській області. Фахівці звітують: заправки є, але на момент рейду усі зачинені.

Відчиненим був лише АЗП, який монтує ТзОВ «Міко Транс» на вул. Макарова у Рівному. Зі слів керівника товариства, автозаправний пункт планується відкрити з усіма дозвільними документами.

Виявлені на підставі повідомлення на «гарячу лінію» нелегальні АЗП: Рівне, вул. Біла, облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент проведення огляду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній; вул.Біла, 85В облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент проведення огляду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній;  вул.Курчатова, 32, облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент проведення огляду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній; вул.Гагаріна, 16, облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент проведення огляду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній.

Прес-служба Рівненської ОДА повідомляє, що управління Держпраці у Рівненській області бере участь у роботі мобільних груп, створених за дорученням голови Рівненської ОДА Віталія Коваля щодо недопущення незаконної діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також