Працівники діагностичного центру заявляють про тиск з боку колишнього головного лікаря (ВІДЕО)

1898 0

Ми у соцмережах:

Працівники діагностичного центру заявляють про тиск з боку колишнього головного лікаря (ВІДЕО)

Про погрози та тиск заявляє колектив обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука. Про це йдеться у «Відкритому зверненні працівників закладу до громади Рівненщини», яке сьогодні з’явилося на офіційній Facebook-сторінці закладу.

 Як зазначено у зверненні, з вересня 2021 року, коли було звільнено головного лікаря, заклад успішно працює в штатному режимі. За третій квартал спільними зусиллями там вдалося вдвічі зменшити навантаження на фонд заробітної плати. Натомість втричі зросла кількість електронних записів, за які заклад отримує кошти від НСЗУ. За це там очікують отримати додатково 8 млн. грн, що дозволить погасити заборгованість із заробітної плати, яка виникла ще в липні. У закладі активно розпочали вакцинацію від коронавірусу, за що теж отримають додаткові кошти.

«Працівники діагностичного увесь цей час, з часу звільнення головного лікаря, отримували психологічний та моральний тиск з боку засобів масової інформації та колишнього головного лікаря. Але, враховуючи інтелігентність, мовчали. На зборах трудового колективу дві треті працівників не підтримали діяльність пана Шустика на посаді головного лікаря. Вчорашнє рішення суду щодо відновлення Шустика Р. П. довело ситуацію до кипіння. Працівники закладу почали отримувати погрози від колишнього керівника. Тому ще раз наголошуємо, що колектив є заручником ситуації, не підтримує рішення суду і просить громаду Рівненщини виступити на захист закладу. Ми не є публічними людьми, ми працюємо і хочемо працювати на благо громади», - йдеться у зверненні.

Як зазначено на сторінці діагностичного центру, незважаючи на всі провокації, працівники закладу залишаються поза політикою і продовжують виконувати свою роботу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також