Працівники острозької психлікарні попросили «помилування» для свого керівника

1588 0

Ми у соцмережах:

Медична комісія облради

Медична комісія Рівненської обласної ради сьогодні розглядала звернення профспілкового комітету Острозької обласної психіатричної лікарні.

Підлеглі головного лікаря психлікарні Павла Маєвського просили, аби голова облради зняв з нього догану, виписану кілька тижнів тому.

Нагадаємо, що до дисциплінарної відповідальності пана Маєвського притягнули після перевірки психлікарні прокуратурою. У правоохоронців були зауваження, що у закладі недостатньо витрачають коштів на медикаменти для хворих.

Після перевірки обласна рада додала закладу фінансування і тепер на кожного хворого на день припадає майже 12 грн на ліки, а не 5 грн, як було раніше.

Голова профкому, пані Мєсяцева, зазначила депутатам медичної комісії, що неправильно, що головний лікар отримав догану фактично через те, що галузь медицини не дофінансовується.

Медична комісія погодилася і клопотатиме про зняття з пана Маєвського догани, яка передбачає, зокрема, невиплату доплат та премій.

Зазначимо, що сьогодні медична комісія розглядала клопотання Анатолія Каленюка, головного лікаря психлікарні в Орлівці Сарненського району. У закладі теж була перевірка прокуратури, яка виявила ті ж порушення, що й в Острозі. Пан Каленюк зазначив, що до кінця року закладу не вистачає 500 тис. грн, щоб виправити проблеми з недофінансуванням.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також