Правоохоронці відшукали і показали палія трави з Нового Двору

4149 0

Ми у соцмережах:

Правоохоронці відшукали і показали палія трави з Нового Двору

У Рівненській області останнім часом почастішали випадки масштабних пожеж на полях, спричинених палінням людьми сухостою. Одну з таких гасили біля Нового Двору. Рятувальникам та поліції вдалося встановити палія.

 20 березня на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу сухої трави в районі приватного сектору Нового двору, що в Рівному.

До місця виклику було направлено три чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. На місці пожежі рятувальники встановили, що полум'я загрожує перекинутися на поряд розташовані господарчі будівлі. Громадяни, що мешкали поруч власноруч намагалися загасити вогонь. Бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи.

Пожежу вдалося ліквідувати. Поширення вогню зупинили. Вдалося встановити і палія. На нього вказали місцеві жителі. Це громадянин 1974 року народження, що проживає поблизу місця пожежі.

На місце було викликано екіпаж патрульної поліції, які склали на чоловіка адмінпротокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Сподіваємося це стане повчальним уроком для охочих розвести багаття на відкритих територіях.

Відео з квадрокоптера наслідків з місця пожежі буде оприлюдненно найближчим часом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також