Правоохоронці затримали рівнянина з краденим телефоном та велосипедом

1599 0

Ми у соцмережах:

Правоохоронці затримали рівнянина з краденим телефоном та велосипедом

Учора, 29 липня, близько 17:40 18-річний рівнянин припаркував автомобіль «Volkswagen Polo» біля піцерії та вийшов, залишивши вікна привідчиненими. У салоні автомобіля він залишив барсетку, у якій було дві тисячі гривень, два телефони та документи. Поки молодика не було, зловмисник встиг викрасти сумку та один телефон. Самотужки водієві наздогнати чоловіка не вдалося. Проте за декілька годин правоохоронці затримали його з велосипедом на вулиці Київській.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини, правоохоронці з’ясували, що велосипед він також вкрав – у 43-річного рівнянина на вулиці Степана Васильченка. Під час огляду в крадія знайшли телефон 18-річного рівнянина, барсетку злодій викинув.

Зловмисником виявився 30-річний рівнянин. Чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Нині чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів за частиною 2 статті 186 (грабіж) та частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також