Сесія облради: правоохоронці зі службовими собаками шукали вибухівку, а депутати до роботи не приступили (оновлюється)

1481 0

Ми у соцмережах:

фото - Радіо Трек

Інформація про те, що до Рівненської ОДА надійшло повідомлення про замінування, з’явилася у мережі. Нині в обласній раді, де за кілька хвилин має розпочатися сесія, проводять перевірку.

У поліції Радіо Треку  розповіли, що жодних повідомлень про замінування насправді не надходило – це превентивні заходи. Тобто, правоохоронці проводять звичайну перевірку. До слова, на сесію прийшли молодики у чорному одязі.

Кого вони представляють і з яких питань навідалися до обласної ради, кореспондентам не зізнаються та не хочуть, щоб їх фотографували. Є також представники Свободи та Нацкорпусу.

З'явились на сесію Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук, яких було спершу відкликано з депутатів та позбавлено мандатів. Обидва виграли суди, сьогодні повернулись до сесійної зали та всілись на місця нових депутатів - Марчука Миколи та Михайла Прядуна. Втім,  поліція попросила їх залишити сесійну залу, бо нема рішення ОВК про іх поновлення депутатами облради. 

Голова облради Олександр Данильчук просить поліцію вивести їх силоміць з зали. Коли Ковальчук з Сайчуком вже самі збирались вийти, то колеги - свободівці стали підбурювати їх залишатися на місцях депутатів.

Володимир Ковальчук вийшов на трибуну і заявив, що має рішення всіх судів і заявив у ДБР про перешкоджання депутатській діяльності.

Олександр Данильчук нервується, але намагається демонструвати спокій. Він наполягає, щоб іх пересадили, бо облрада не отримала рішення суду. Насправді ніхто з депутатів не знає, що робити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також