Як колишній заступник Муляренка очолив «Рівнетеплоенерго»

1400 0

Ми у соцмережах:

Юрій Приварський

Кадрові перестановки в ТОВ «Рівнетеплоенерго» завершилися тим, що директор підприємства Олександр Корчинський очолив «Центренерго» — Кабмін офіційно видав наказ про призначення. А його місце на всезагальне здивування посів Юрій Приварський. Той самий, якого звільнив колишній голова ОДА Олексій Муляренко з посади свого заступника і який в суді довів, що звільнення було незаконним, як компенсацію ОДА має сплатити йому понад 300 тисяч гривень.

Спочатку говорили, що «Рівнетеплоенерго» очолить 43-річний чернігівець Олександр Рибалка, якого призначили заступником директора, щоб він міг вникнути, так би мовити, в суть справ. Проте днями стало відомо, що очолить підприємство саме Юрій Приварський. Рішення про його призначення приймав інвестор підприємства Іван Надєїн, засновник групи компаній «Укртепло». Коментуючи кадрові зміни, п.Надеїн більше говорив про попереднього директора:

— Не кожного дня директора обласного підприємства запрошують на таку посаду в Київ, і для мене це ще одне свідчення, що Олександр Корчинський — управлінець високого рівня, який робив у Рівному хорошу роботу.

А тим часом 11 березня Юрій Приварський вже заступив на посаду директора і почав ознайомлюватися зі справами підприємства.

За офіційною інформацією, розповсюдженою прес-службою компанії, новий директор «на посаді першого заступника голови облдержадміністрації керував саме житлово-комунальним напрямком, де втілив декілька важливих успішних проектів, зокрема, з енергоефективності. Під час роботи в ПАТ «АЕС Рівнеобленерго» завдяки його ефективному менеджменту вдалося досягти рівня розрахунків населення за спожиті послуги на понад 100%».

При цьому не згадується, що Юрій Приварський пішов із займаної посади в Рівненській ОДА з гучним скандалом. Його начальник — голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко — звільнив його за «перевищення повноважень» за погодження відпустки начальнику управління водних ресурсів Сергію Васильєву, якого готували до звільнення. Двічі Приварський через це судився з Рівненською ОДА і вигравав суди. Першого разу за рішенням суду йому виплатили компенсацію в сумі 235 тис. грн, другого разу — 67 тис.

Також ім’я Юрія Приварського пов’язують з групою фірм Юрія Фалка, де Приварський деякий час працював юристом. Фірми Фалка систематично вигравали тендери на будівництво доріг, шкіл та інших об’єктів, оголошені Рівненською ОДА саме в період, коли заступником там був Приварський.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також