Правозахисниця розповіла про ями на трасі, де її «Мерседес» залишився без колеса

1188 0

Ми у соцмережах:

Правозахисниця розповіла про ями на трасі, де її «Мерседес» залишився без колеса

Ця пригода з правозахисницею Ліаною Диновською сталась відразу на в’їзді з Рівненщини у Житомирську область. Там на трасі Київ-Чоп є три вряд величезні ями. Якщо автомобіль їде в лівій смузі, то всі, хто в правій, влітають в одну з них. Так там сталось і з "Мерседесом" рівнянки.

Ліана Диновська розповіла своїм читачам у Фейсбуці:

- Українці  не перестаю пишатися! На дорозі влетіла у яму, не знаю що робити у таких випадках, не знаю навіть де знаходжуся, переживаю якийсь мінімальний ступор, через годину під’їхав чоловік, посміхнувся і сказав, що слізки не вирішили ще жодну проблему. Набирає кума, знімають колесо, домовляються з шиномонтажем і викатують диск. За цей час ще три машини влітають у цю ж яму і стоять на аварійках, самостійно замінюють запаски. А я сиджу, дякую Богу за чоловіків, які не взяли кошти за ремонт, а тільки побажали гарної дороги! Українці одні з найкращих!

P.S. Якщо бачите машини на аварійках вночі, прошу, поцікавтеся чи не потрібна допомога, ланцюжковою реакцією взаємодопомоги можна вирішувати безліч проблем! Двом Олександрам у думках буду дякувати ще довго, саме такий образ українців я люблю! Дякую! 

Ліана Диновська запропонувала водіям, які там пошкодили свої авто, викликати поліцію, щоб усе зафіксувати. Але вони відмовились це робити, бо одні - поспішали в Бориспіль, другі хлопці не захотіли, а треті - кинули машину на дорозі і помчали далі у свої справах.  Усі сказали, що поліцію чекати треба години півтори, як мінімум, потім на оформлення піде чимало часу, а марнувати його не хочуть. А може дарма так вчинили?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також