Представники «Слуги народу», які виграли вибори на Рівненщині, поїдуть на навчання

5014 0

Ми у соцмережах:

Олександр Аліксійчук та Роман Іванісов

Остаточні результати виборів 21 липня ще не оголошено, проте за попередніми підрахунками вже відомо, хто представлятиме Рівненщину у парламенті дев’ятого скликання.

У чотирьох з п’яти виборчих округів на Рівненщині виграли представники партії «Слуга народу». Лише на півночі - самовисуванець Віктор М’ялик.

Олександр Аліксійчук

У 152 окрузі переміг Олександр Ковальчук, у 153 – Роман Іванісов, у 154 – Олександр Аліксійчук, у 156 – Сергій Литвиненко.

Сергій Литвиненко

Окрім чотирьох мажоритарників, «Слуга народу» у парламенті матиме двох рівнян, які пройдуть за списком партії, - Дмитра Соломчука та Олександра Салійчука.

Сьогодні усі шестеро майбутніх нардепів пропрезидентської сили зібрали прес-конференцію у Рівному.

Дмитро Соломчук

Дмитро Соломчук зазначив на ній, що з четверга обрані депутатами представники «Слуги народу» відправляться на навчання, яке допоможе їм адаптуватися до роботи у парламенті.

За словами п.Соломчука, усі шестеро представників Рівненщини працюватимуть разом для всієї області, допомагаючи і тому округу, де їхній представник не виграв.

Олександр Ковальчук

На перших засіданнях обіцяють зняти недоторканість з депутатів та ввести відповідальність за прогулювання засідань та кнопкодавство, зокрема, можливість відкликати мандат у депутата, який не виконує своїх обов’язків. Також – знизити внутрішні податки та ввести податок на виведений капітал.

- Ми всі будемо контролювати один одного, - додав Олександр Салійчук.

Олександр Салійчук

Зазначимо, що «Слуга народу» у парламенті матиме абсолютну більшість – близько 250 депутатів. Проте рівненські новообрані представники «Слуги народу» не виключають, що можливе об’єднання з «Голосом» та деякими самовисуванцями.

Роман Іванісов 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також