Прес-конференція прихильників «Кола слухачів», яке звинуватили у сектантстві, закінчилася сутичкою (ВІДЕО)

4446 4

Ми у соцмережах:

Петро Опанасюк

Сьогодні представники «Кола слухачів» або ж Українського товариства охорони пам’яток історії Рівненської області зібрали прес-конференцію, щоб спростувати вчорашні звинувачення у їхню сторону. А нагадаємо, товариство, в яке входять відомі у Рівному люди, звинуватили у проведенні різноманітних ритуалів, навіть сектантстві, а одного з лідерів, Петра Опанасюка, у тому, що він називає себе «четвертим Ісусом Христом».

Спікерами стали безпосередньо сам Петро Опанасюк, а також історик Валентин Дем’янов, голова товариства Сергій Лейчук та колишній начальник міського управління охорони здоров’я Михайло Стичишин.

Також була Ольга Ясковець з донькою Катериною та адвокатом Станіславом Ковалевичем, які переконували, що вчорашня заява Анатолія Ясковця - лише спроба відібрати майно у дружини та дітей, оскільки подружжя розлучається.

Члени товариства переконували, що це тиск через їхню діяльність, адже начебто вони відкривають альтернативний погляд на історію, який багатьом не подобається.

Заперечували спікери будь-які обряди під час зустрічей, називали наклепом звинувачення у сектантстві і казали, що подадуть за це до суду, а також стверджували, що цілком визнають сучасну медицину, нікого не лікують, а лише морально підтримують і запрошували до себе на зустрічі.

Щоправда, після вчорашніх публікацій товариству заборонили збиратися на території другої поліклініки на вулиці Драгоманова у Рівному. Хоча договір оренди, стверджують члени, вони мали і вчасно все оплачували.

Оскільки на прес-конференцію прийшли опоненти, вона періодично перетворювалася у балаган та взаємні звинувачення у брехні.

Закінчилася ж тим, що Петро Опанасюк почав відгонити від себе матір Анатолія Ясковця, яка намагалася підійти спершу до внучки Катерини, а потім і до нього. Одразу ж вибігали на захист спікерів прихильники товариства.

Детальніше про загадкове «Коло слухачів», його лідерів, церкву, яку відвідують, та специфічні натільні хрестики, які носять, читайте уже незабаром на нашому сайті.  

Читайте також по темі: Секта впливових рівнян чи зрадливі чоловіки, які хочуть забрати майно у дружин?
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також