Президент України відвідав шпиталь, де на Рівненщині лікуються воїни (ВІДЕО)

659 0

Ми у соцмережах:

Президент України відвідав шпиталь, де на Рівненщині лікуються воїни (ВІДЕО)

Володимир Зеленський відвідав Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни. Президент поспілкувався з воїнами, подякував їм за службу та відзначив державними нагородами – орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та «За мужність» ІІІ ступеня.

- Завжди честь – бути з нашими воїнами, поспілкуватися, відзначити нагородами. Дякую за службу! Пишаємося вами, вашими побратимами, бо ви не дали завоювати нашу державу.  Дякую кожному лікарю, кожній нашій медичній сестрі – всім, хто повертає до життя наших захисників. Дякую всім, хто допомагає нашим воїнам повертатися до цивільного життя. Це дуже важливо, - заявив президент України.

Він також ознайомився з роботою госпіталю та оглянув зал ЛФК, басейн і кабінет роботизованої реабілітації, де займаються пацієнти.

У госпіталі допомагають ветеранам із реінтеграцією у цивільне життя. Зокрема, тут вони мають змогу навчатися в галузі ІТ у межах спільного проєкту Рівненської ОВА та громадської організації xWarriors Academy.

«Дякую, хлопці, за все, що ви робите для захисту нашої держави. А вам (волонтери. – Ред.) – за допомогу», – зазначив президент.

Крім того, Володимиру Зеленському презентували проєкт будівництва нового лікувально-реабілітаційного корпусу для ветеранів війни та внутрішньо переміщених осіб, що дасть змогу збільшити потужності закладу.

 Усі фото - Офіційного інтернет-представництва президента Украни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також