Президент «Вереса» прокоментував звільнення головного тренера команди

589 0

Ми у соцмережах:

Президент «Вереса» прокоментував звільнення головного тренера команди

Президент народного клубу Верес Іван Надєїн у коментарі інформаційній службі народного клубу «Верес» висловив свою позицію щодо прощання з Юрієм Віртом.

- Так історично склалося, що оголошення про призначення Юрія Вірта відбулося також 14-го червня. Чотири роки тому, у 2019-му. Таке співпадіння. Чотири роки потому - ми прощаємося.

Результати сезону, на мою думку, незадовільні. З цього приводу висловиться ще наглядова рада. Ми не виконали поставлених завдань. На жаль, головний тренер в першу чергу несе відповідальність за результат.

Які б емоції зараз нас не переповнювали - це складний процес і складні рішення. Треба все ж зробити паузу. Але ми точно не кажемо прощавай. Ми кажемо - до побачення.

І вболівальники підтримували тренера, і гравці. Коли ти такою перемогою прощаєшся з командою, залишаєш її в УПЛ - це великий бонус тренеру.

Сподіваюся, колись, через певний час Юрій Вірт знову може очолити Верес.

Зараз є кандидат на пост головного тренера. Поки не буду його називати. Він приїде, озвучить свою програму. Це буде трирічний контракт. Є чіткі зобов‘язання тренера, чіткі зобов‘язання клубу.

Безперечно, нам треба підсилюватися. Щоб 29-го липня ми на полі побачили яскраво інший Верес, - сказав Іван Надєїн. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також