Президент відзначив спортсменів РАЕС

1326 0

Ми у соцмережах:

Президент відзначив спортсменів РАЕС

2017 рік був багатим та щедрим на спортивні здобутки атомників-спортсменів та їхніх підопічних. Кращі досягнення минулого року – переможні та призові місця на чемпіонатах Всеукраїнських та Міжнародних турнірів. Грамотами від президента НАЕК «Енергоатом» нагороджені троє кращих тренерів з Вараша

Почесною грамотою відзначено Олександра Кравченка, тренера-викладача секції з боксу та кікбоксингу. Його вихованці чемпіони та призери не лише першостей чемпіонатів міста та областей, а й переможці чемпіонатів та Кубків України, Європи та багаторазові чемпіони Всеукраїнських та Міжнародних чемпіонатів Світу. Тріумфальним досягненням 2017 року була перемога його вихованців у Чемпіонаті світу з кікбоксингу серед дорослих, юніорів та юнаків у м. Маріна-ді-Карара (Італія), де вони здобули переможні перші та другі місця у різних категоріях.

Тренера секції з боротьби сумо Володимира Веселовського, нагороджено Грамотою, як професіонала, котрий за 25 років роботи у спорткомплексі РАЕС досяг чималих успіхів як тренер-викладач, виховавши кілька поколінь спортсменів. Його вихованці стають чемпіонами та призерами Всеукраїнських та Міжнародних турнірів з боротьби сумо. Значним досягненням 2017 року стала перемога його вихованців на Чемпіонаті Європи з боротьби сумо серед юнаків у Молдові.

Безсумнівно заслуженою є грамота, що вручена Сергію Якубишину генеральним директором РАЕС Павлом Павлишиним. Ця нагорода визнання не лише високих тренерських досягнень викладача пауерліфтингу, а й відзнака високих особистих перемог. Сергій Якубишин на власних досягненнях та успіхах вчить молоде покоління, адже є прикладом для наслідування. Він, багаторазовий призер Всеукраїнських та Міжнародних змагань, а саме: призер чемпіонату Європи серед ветеранів (Туреччина) 2013 року; призер чемпіонату Європи серед ветеранів (Угорщина) 2014 року; призер чемпіонату Європи серед ветеранів (Франція) 2015 року; багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів та Кубків України й області серед ветеранів. Вихованці С.Якубишина відчайдушно рівняються на тренера-викладача. Серед кращих результатів 2017 року можна зазначити переможні місця на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед юнаків у Данії та Білорусії.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також