Прикордонники з усієї України на чолі з Дейнеко об’єдналися проти Червонюка (ВІДЕО)

30573 0

Ми у соцмережах:

Прикордонники з усієї України на чолі з Дейнеко об’єдналися проти Червонюка (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України на чолі зі своїм головою Сергієм Дейнеко приєдналися до флешмобу, націленого проти рівненського підприємця Олега Червонюка, який пікетував Львівський прикордонний загін у Львові. «Прикордонники своїх не кидають!» - заявив Сергій Дейнеко, назвавши вимоги власника Льонокомбінату примхами.

 Відповідне повідомлення з’явилося на сторінці Держприкордонслужби в соцмережі:

«Більше тисячі небайдужих доєдналися до акції підтримки прикордонників Львівського загону, на яких намагається «натиснути» власник підприємства легкої промисловості.
Представники бізнесмена хотіли змусити охоронців рубежу лояльніше поставися до іноземців, які не мали достатніх законних підстав для перетинання кордону. Власник підприємства привіз з Рівного у Львів 9
? автобусів зі своїми працівниками, щоб пікетувати прикордонників.

Коли місцеві журналісти поспілкувалися з «пікетувальниками», з’ясували, що масовка – лише фон для організатора акції. Більшість привезених не відповідали на запитання, для чого приїхали, а дехто зізнавався, що «долучилися до протесту», щоб зберегти робочі місця.

Під час «протесту» власник бізнесу публічно лаявся та ображав правоохоронців. Ця публічність зіграла не на його користь.
 

Чимало користувачів обурила поведінка «інвестора» та його методи вирішення питань. В коментарях почали згадувати яскраві факти з його біографії та відношення до законодавства.

Користувач Vasil Koshtura ініціював флешмоб на підтримку офіцерів:

«Я не є представником жодної ветеранської, профспілкової, громадської організації. Я не можу виступати від їх імені- АЛЕ Я Є ПРИКОРДОННИКОМ В СЕРЦІ, я служив разом з одним із офіцерів, і я пропоную Всім колишнім ПРИКОРДОННИКАМ Закарпаття (а може й України) - висловити слова підтримки Нашим побратимам - Римарчуку, Кардаш, Гавель!

Я ніколи не робив «флешмобів», не знаю навіть як це вчинити. Але за ці дні поспілкувався з десятками ветеранів та діючих працівників ДПСУ!
Всі Вони готові підтримати Своїх колег.


Тому - Я просто кажу: ОЛЕКСІЙ, ІГОР, ОЛЬГА- МИ з ВАМИ! МИ- ДПСУ!!!», опублікував у фейсбуку пост Vasil Koshtura з 57 однодумцями. Це повідомлення отримало сотні поширень. Понад тисяча користувачів долучилися до акції підтримки.

З цього приводу висловився також Голова Держприкордонслужби:

«Я - ПРИКОРДОННИК!!! Один з багатьох, з нашої великої прикордонної родини. Захистимо кожного, хто чесно виконує свій обов‘язок, та охороняє державний кордон України», - написав Сергій Дейнеко на своїй сторінці у фейсбук та наголосив, що не збирається і не буде виконувати чиїсь примхи, розкидатися людьми та прибирати їх з посад.

Нагадаємо, «РВ» писала про те, як Олег Червонюк їздив пікетував Львівський аеропорт через те, що прикордонники не пропустили на території України запрошених на рівненський Льонокомбінат працівників з Туреччини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також