Принцип роботи, сфера використання та переваги станції EcoFlow River

3451 0

Ми у соцмережах:

Принцип роботи, сфера використання та переваги станції EcoFlow River

Велика кількість ракетних ударів, а також обстрілів на прифронтових територіях, впливає на лінії електропередач. Деякі з розподільних станцій вийшли з ладу і невідомо коли відновлять свою роботу. Але не варто засмучуватися, тому, що можна відновити постачання електроенергії завдяки спеціальній електростанції EcoFlow River.

Особливості роботи та способи зарядки станції EcoFlow River

Це невеликий прилад, схожий за розміром на тостер, а його вага менше п'ятьох кілограмів. У такому портативному та невеличкому пристрої прихована велика потужність. Від нього можна живити одразу декілька побутових приладів. При необхідності одночасно можна заряджати дев'ять приладів. Знайти можна тут цей EcoFlow River, що дозволить зарядити ноутбук, планшет, а також powerbank. При необхідності можливе підключення побутових електроприладів, таких як холодильник та електроплита. Чим вища потужність приладів, тим швидше вони будуть витрачати електроенергію.

Існує кілька способів зарядки портативної електростанції EcoFlow River:

♦ Від класичної розетки. Потрібно на деякий час приїжджати до місця, де можна підзарядити станцію через звичайну розетку. На 80% прилад заряджається всього за одну годину.

♦ Використання портативних сонячних батарей. Цей варіант є найбільш незалежним, бо не вимагає взагалі ніяких джерел живлення. Можна підключити портативну сонячну батарею і зарядити станцію від неї. Такий спосіб зарядки підійде лише у випадку з сонячними південними регіонами, де вдосталь сонця.

♦ Від автомобільного акумулятора. Цей варіант дозволяє зарядити станцію повністю всього за 3 години.

Переваги використання станції EcoFlow River

Переваги використання станції EcoFlow River:

♦ Можливість заряджати велику кількість приладів одночасно

♦ Автономне живлення та зарядження від декількох приладів

♦ Можливість підключення не лише техніки, з невеликою потужністю, але і приладів, які розраховані на велику потужність

Найкраще станція працює, якщо до неї підключати прилади з потужністю 1200 Вт, але максимально можлива потужність 1800 Вт. Цього достатньо, щоб підключити холодильник, пральну машину, а також електричну плиту для приготування їжі. При необхідності можна скористатися навіть пилосмоком.

Сфера використання станції EcoFlow River

Насамперед це чудовий на вибір для туристів, а також людей, які часто відправляються на полювання. Прилад знадобиться військовим, які протягом тривалого періоду часу вимушені залишатися в окопах, та місцях без доступу до електричної мережі. Прилад створено для людей, які мріють відпочивати подалі від цивілізації та поважають екотуризм. З таким приладом можна з легкістю відправитися у подорож в Карпати, або віддалені куточки країни. Є можливість заряджати мобільний телефон, планшети та зарядні акумулятори, щоб знімати якісні відео та фото. Це чудовий варіант для блогерів, які віддають перевагу відпочинку у палатках, знімають відео про відпочинок наодинці з природою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також