Прийшли на майдан... танцювати

1691 0

Ми у соцмережах:

Прийшли на майдан... танцювати

Танцювальний флешмоб під назвою «Танець – РУХ» пройшов сьогодні на майдані Незалежності у Рівному.

У заході брали участь вихованці молодіжного спортивно-танцювального клубу «Арт- Квартал» та загальноосвітньої школи № 22 (м. Рівне), дитячого садочка «Чебурашка» (м. Здолбунів) та навчально-виховного комплексу смт. Квасилів. Були задіяні 150 учасників, віком від 4 до 31 року.

Організаторами танцювальної події «Танець –РУХ» є Молодіжний спортивно-танцювальний клуб «Арт-Квартал» під керівництвом Артура та Оксани Прокаєвих, Рівненська обласна (крайова) організація Народного Руху України на чолі з Андрієм Брегіном та Рівненська міська організація під керівництвом депутата міської ради Святослава Євтушенка.

Вони хочуть популяризувати танцювальну культуру, спонукати дітей та дорослих вести активний здоровий спосіб життя, долучити малечу до життя міста та стимулювати молодь на досягнення нових результатів та саморозвитку. 

Танцюйте по життю із легкістю, адже танець - це завжди рух вперед і чудовий настрій, - каже  Святослав Євтушенко. -  Учасники танцювального флешмобу в Рівному сьогодні це ще раз довели.

І депутат розмістив у Фейсбуці світлини з флешмобу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також