Здався поліції чоловік, який у Рівному приніс вінок журналісту, а суд його спровадив за грати

901 0

Ми у соцмережах:

Здався поліції чоловік, який у Рівному приніс вінок журналісту, а суд його спровадив за грати

У Рівному за погрозу журналістові підозрюваному обрали запобіжний захід.

Нагадаємо, поліції вдалося вийти на слід зловмисника, який третього липня цьогоріч біля дверей квартири 42-річного рівнянина Влада Ісаєва, головного редактора ІА "Західний аргумент", поклав ритуальний вінок із надписом, де було його прізвище.
За сукупністю зібраних доказів та за погодження Рівненської окружної прокуратури 25-річному уродженцю Волині, а нині жителю Рівного, повідомили про підозру за фактом погрози журналісту у зв’язку із здійсненням ним законної професійної діяльності.

Після вручення 14 грудня повідомлення про підозру його матері, чоловік з’явився учора до слідчого. Щоправда, від будь-яких пояснень він відмовляється на підставі статті 63 Конституції України.

Засідання суду відбулося, сьогодні. 25-річному рівнянину, підозрюваному в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 345-1 КК України, обрали запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави в розмірі 414 тис. грн. Тривають слідчі дії. Поліцейські встановлюють інших осіб, зокрема організатора кримінального правопорушення.

Читайте також: Рівненському журналісту, якому спалили авто, принесли під двері вінок
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також