Знайшли того, хто приніс вінок під двері рівненському журналісту

12637 0

Ми у соцмережах:

Знайшли того, хто приніс вінок під двері рівненському журналісту

За фактом погрози журналісту Владу Ісаєву слідчі повідомили про підозру жителю Рівного

25-річний зловмисник переховується від органів досудового розслідування — підозру вручили його матері. Тривають заходи щодо встановлення його місця перебування, повідомила сьогодні поліція Рівненщини.

Нагадаємо, третього липня цьогоріч до поліції надійшло повідомлення 42-річного рівнянина Влада Ісаєва, головного редактора інформаційної агенції “Західний аргумент” (на фото), що біля дверей квартири за місцем проживання він виявив ритуальний вінок із надписом, який містив його прізвище. У минулому Ісаєв був журналістом газети “Рівне вечірнє”, редактором сайту “Прес центр”, а також творцем телеграм-каналу “Штірліц”, який публікує викривальну інформацію про владу.

У результаті проведених оперативних заходів та слідчих дій правоохоронцям вдалося встановити особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 25-річний уродженець Волині, який уже декілька років проживає у Рівному.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом погрози журналісту, у зв’язку із здійсненням ним законної професійної діяльності, слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області зібрали достатньо доказів. За процесуального керівництва обласної прокуратури, у спосіб передбачений КПК України, зловмиснику повідомили про підозру за частиною 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до трьох років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також