Призов до військової служби на Рівненщині розпочнеться вчасно

2163 0

Ми у соцмережах:

Призов до військової служби на Рівненщині розпочнеться вчасно

Військовий комісар Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Валерій Куценко проінформував ЗМІ з питань початку призову на строкову військову службу весною 2020 року:

 - 1 квітня 2020 року розпочинається весняний призов на строкову військову службу, близько 500 осіб буде призвано за квітень-червень цього року, з них 300 чоловік буде призвано до лав Збройних сил України, порядку 170 чоловік буде служити у Національній гвардії України, 30 чоловік у державній прикордонній службі та державній спеціальній службі України. Відповідно до Указу Президента України призову підлягають хлопці віком з 18 до 27 років. У зв’язку із карантином можливо будуть перенесені строки відправки команд.

Полковник Куценко ще раз наголосив на тому, що залучення військовослужбовців строкової військової служби до виконання завдань у районі проведення операції об’єднаних сил заборонено та запевнив, що нічого страшного у військовій службі немає, армія змінилась з радянських часів та переходить на стандарти НАТО. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також