Про відому рівнянку київський режисер зняв фільм

2156 0

Ми у соцмережах:

Про відому рівнянку київський режисер зняв фільм

Київський режисер Юрій Кочкар зняв двадцять веб-фільмів про митців з інвалідністю, які втілюють дивовижні арт-проекти в Україні, але залишаються невідомими для широкого загалу. Героїнею одного із таких фільмів стала відома рівненська письменниця, перекладачка, бардеса, юристка Валентина Люліч.

Валентина відверто поділилася власною історією хвороби та розповіла про шлях до творчості. Героїня фільму розповіла, як стати успішним у творчості, незважаючи ні на що. Адже Валентина – авторка багатьох художніх книг, перекладачка. Вона — керівник та співорганізатор Українського клубу авторської пісні та співаної поезії, ідейна натхненниця та співорганізатор фестивалю «Словоспів», багатьох інших творчих проектів. А також членкиня Національної спілки письменників України та Національної всеукраїнської музичної спілки, лауреат і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурів та фестивалів.

До фільму також долучилися відомі митці Рівного: директор Рівненського краєзнавчого музею Олександр Булига, голова Рівненського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки Адрій Пастушенко, поетеса Тамара Бацмай та керівник медіа-центру «Третя столиця» Наталія Демедюк, які разом із Валентиною творять у Рівному мистецьке середовище.

Фільм можна передивитися на каналі проекту «Особливі митці від териконів до Карпат» за посиланням: https://youtu.be/HiYLYoKPctY. Цей проект реалізований за підтримки Українського культурного фонду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також